Min pappa på bilskroten

Min pappa har hela sitt liv arbetat med bildemontering och jag har väl egentligen alltid varit intresserad av bilar men jag hade nog inte riktigt tänkt mig att jag skulle hamna i samma bransch. Min pappa började först jobba som anställd på en firma som sysslade med bildemontering men när han var i 30-årsåldern så startade han sin egen firma. Jag var liten då och fick ibland hänga med pappa till jobbet och fick följa processen med bildemotering från början till slut. Pappa jobbade mycket och ibland var enda chansen att få se en skymt av honom att hänga på bilskroten. Jag tänkte inte så mycket på det då men nu i efterhand förstår jag att jag lärde mig massor om bildemontering av pappa och att få vara med honom i hans arbete. Så egentligen borde jag kanske ha börjat jobba i branschen för länge sen men så blev det inte. Bilar har istället varit något jag har ägnat mig åt på fritiden och jag har faktiskt inte haft en tanke på att arbeta med bilar. Men så kom då dagen då pappa kastade in handduken och bad mig fundera på om jag inte skulle börja jobba med bildemontering istället. Han ville nämligen att jag skulle ta över firman. Och då var det som att alla bitar föll på plats och det kändes helt självklart. Så nu efter bara några veckor känner jag mig väldigt säker på att jag vill pyssla med bildemontering en låg tid framöver!