Bra tips för persiennköpet

Är det någon som har bra tips på vart man kan handla persienner stockholm billigt Jag och min man vann för tre månader sedan drömvinsten på lotto och vi har nu alltsåt tänkt att renovera om hela hemmet. Det var verkligen som om en dröm hade slagit in när vi skrapade fram tre stycken klöver. Först trodde inte man det var sant men efter att ha nypit sig själv i armen ett par gånger började man förstå vad som faktiskt höll på att hända!

Det var egentligen först när vi satte oss på tåget mot Stockholm för att vara med i direkt sändning som vi började förstå vad det var som höll på att hända. Vi checkade in på hotellet och gick för att äta en tidig middag då vi bägge två skulle infinna oss på tv 4 huset tidigt på morgonen. Min man hade sagt att jag skulle skrapa då han är lite ”media skygg”

Sagt o gjort valde jag lott nummer 7 och jag fullständigt skrek av lycka då jag skrapade fram 25 000:- i 25 år. Oj oj oj va häftigt!

Då både jag och Bosse bara har 3 år kvar att jobba innan pensionen så kändes det naturligt att vi kunde gå ner på halvtid. Ja menar 25 000 kronor efter skatt är väldigt mycket pengar och en klok investering är alltså att renovera om hemmet! Vi känner ju varandra alltför väl så det ska bli extra skönt att vi delat upp ansvarsområdena sins emellan. Jag kommer få ansvarig för designen inomhus och Bosse får ta det yttre dvs fasaden. Trädgården är egentligen det enda vi kommer låta vara och det beror snarare på att vi lagt ner nästa 10 år på att få den vacker.

Vi kommer även renovera om gästrummet så nu hoppas jag verkligen att mina två söner kommer att komma hem över julen. Det brukar alltid bli så bökigt när hela familjen kommer eftersom vi tidigare inte haft några bra sov utrymmen. Men nu blir det ändring på det eftersom det inte finns några ursäkter. Jag kommer alltså kunna ha hela tjocka familjen här hemma nu i stället =)